torsdag 22 maj 2008

Haru eller skaru?


Ja, då var dagen över. Efter att känt mig helt IQ befriad hela dagen så är det skönt att komma hem! Skulle behöva en boost av självförtroendet så ge mig gärna några snälla ord! Neej jag går inte me håven jag inte! Hehe.. Ätit lite havets frukter och är redo för ryggläge! Puss!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Allvarligt talat fröken Lundholm! Tror du att min absolut bästa och käraste vän är någon slags förlorare. Jag har väl inte längtat ihjäl mig och slösat all min beundran på någon annan än en superkvinna?! Det finns 2 saker jag kan bättre än du. Alltså 2 ynka patetiska saker: jag kan dra upp mycket slem i min mun och jag kan hosta ut hora. Så om du inte är helt makalös så är jag en skamfläck. Så det så! Adjöss och puss!

Monica sa...

Måste bara få säga att även om jag har träffat dig alldeles för lite, så stämmer Hannes bild av dig väldigt mycket bättre med vad jag har sett än dina egna tankar. Vill heller inte tro att "älsklingsbrorsan" skulle sälja mig till vem som helst!
När jag berättade för Emma att du är min nya syster så tyckte hon att jag måste bjuda hit dig, så nu gör jag det. Välkommen till "bästkusten" anytime. Vi har ny bäddsoffa i gästrummet.
Kram Monica